Good news?

Jag har besämt mig.. Yes, jag ska inte blogga här längre! Tröttnat och känner att jag skiver ointressanta saker som ingen egentligen bryr sig ett skit om!
Men bli inte allt för glada.. jag ska inte sluta helt och hållet haha!
LÄS GÄRNA min nya blogg som jag lovar er kommer att vara stentuff.
--> www.alicemalm.devote.se <--

ps. TACK för ni har läst, kommenterat och ja allt på mytaste.se. Har haft mycket kul med denna bloggen och hoppas ni också har haft de. Känns lite sorgligt, haha typiskt mig.

PUSS OCH KRAM

farväl blogg.se, tack för dessa åren!


Nu är hösten här.

Hejhej alla fina! Idag är det söndag och imorgon börjar en nu skolvecka! I fredags var det en insparksfest i stadsparken, de var kul!! Var helt slut på lördagen men jag orka ta mig ut och rida sen när jag kom hem så ändra jag om och städa på mitt rum, det är så mysigt nu! 
Har fått förfrågan om att lägga ut fler covers, alltid kul att höra! :) Såååå min nästa cover ska bli på "Read all about it", fin sång de! 
Nu ska jag duscha, byta om och sen dra till Ikea. Puss och kyss ! 
 
-livet leker- 

Hejdå sommar

TJAAA! Längesen? Jo tack!
Men seriöst, jag är inte värst bra på att blogga. Ska man sluta kanske, känns nog så.
Men jag kan ändå snacka om hur dagarna har varit. Var inspark igår, SÅ JÄVLA ROLIGT! Har aldrig varit så skitig, lerig, blöt och ful som igår, men det var såååå värt de! Träffa massa underbara människor, skratta övermycket, bada i fontänen, halka i gegga haha! Och så mycket mer.
När jag kom hem däckade jag direkt på soffan och sov på soffan hela natten haha. De va nice.
När jag kom hem efter insparken slängde jag även mobilen på köksbordet och titta inte på den förens nästa morgon, då hade jag 13 nya meddelanden, 3 missade samtal och 2 inspelningar i inkorgen. Himmel vad Alice fick mycket att göra, det var jobbigt haha! Säger de nu för sånt inte brukar hända mig haha.
Idag har jag precis ridit, underbart! Snart ska jag jobba lite och sen åka hem till aria.
Puss och kyss 


RSS 2.0