Känslan att inte vilja somna, underbart!

Ligger framför spisen i soffan och har dragit ner mitt täcke och min kudde hit. Har bestämt mig för att sova här för det är sååå grymt mysigt, just saying!
I skolan tränar vi mycket volleyboll på idrotten för snart ska vi ha turnering och det ska bli fett, så jävla kul! Påtal om Idrott/träning så kanske någon har märkt att jag inte har på ett bra tag skrivit om att jag har varit på gymmet men det är för sen jag fick min häst har jag inte haft tid men nu ska jag äntligen börja igen, här ska de brännas fett!!
OCH FÖRLÅT jag glömde outfit bilden till er men imorgon tar jag en, promise!

Puss och godnatt alla fina


LÄNK!

Lyssna och sprid vidare!

Snygg kille som Moa tipsade mig om, gryyyyymmmmmm!
 


åh..

Har precis ätit med Sofie och nu sitter vi i sängen och degar. Skolan var helt ok, när vi hade slutat umgicks vi med ludde och Olle ett tag (HAHA), awesome. Snart ska jag ut till stallet och efter de vet jag inte riktigt men jag skriver mer sen. Pussar


Honey you're so fake, you make Barbie look real.

Kom precis hem från Elvira och just nu ligger jag i badkaret, var tvungen att värma mig efter den kalla vägen hem igenom vår lilla byn haha. Annars har jag bara varit i skolan och det har varit helt ok! Imorgon ska jag ut till stallet och rida/gå med Adina så att hon rör sig annars lär jag får jag en vild häst nästa gång jag sitter upp...
Tänkte att ni kunde få en outfit bild imorgon, låter det bra? Tar det som ett ja!
Ska även länka en sak till er, tänkte göra det via datorn senare!

Puss och kram skumbanan


i lav my horsieee

Fan att det ska vara kallt och jäkligt. Vill ha varmt och skönt så man kan rida regelbundet, när man vill!!
Aja, kom hem från en Powerwalk för en stund sen, HÄRLIGT. Imorgon händer inte så mycket förutom skolan och sen åker jag förhoppningsvis till Adina och pysslar. Kram


Söndaaaag.

Jahap, då var långhelgen över och imorgon är det måndag, suck. MEN snart är det helg igen och om några veckor är det LOV!! Haha, jag är ingen skolälskare som ni nog märker med det jag skriver emellanåt. Men skolan för mig är något tråkigt som jag gör till en större grej än vad det är! Jag längtar som fean tills vi börjat på gymnasiet och denna HETS med skit å mög i nian är över!
Vet att jag kommer ha kvar alla vänner från nian för vi är verkligen en klass där alla är bästavänner, hihi fina grejer de.
Ne nu ska Mesen Alice fortsätta sitta framför spisen med finaste Manda och kanske cheecka när maten är klar för jag är hungrig, end of story!

Puss


Helger är såååååå awesome.

Förlåt att jag inte har lagt ut något på länge men hela dagen igår gick åt till att sova framför spisen och idag har jag först varit i stallet och ridit i det svinkalla vädret sen skjutsa min snälla mamma mig och Sofie in till Hemmakväll, HIHIHI!
Nu sitter jag här, har sett klart alla filmer vi hyrde och ätit upp allt godis vi köpte med en VISS SOFIE HERMANSSON sovade brevid mig... Bra lördag det här!
Haha men ska nog sova snart för jag börjar bli lite trött, hoppas ni har/får en superhelg! Pussss


Next up--> LUND!

På väg till Lund med dem finaste och födelsedags barnet ARIA!
Grattis grattis till dig min sköna!
Lägger ut mer sen, puss


Oredigerade bilder? jao






-Från igår.

Ska nog sova snart, håller på att somna över tangentbordet.
Imorgon ska vi in till Lund och fira Aria, shoppa, se bio osv! wiii <3
Sofie och Elvira gick hem för en stund sedan, hade jätte mysigt fast den sista filmen vi såg va lite dryg så jag tänkte "varför inte somna?" så det gjorde jag men ca en kvart senare vaknar jag av att Sofie och Elvira hoppar runder isängen och skriker att det är en mus under sängen, AAAAAH!! 

aja, nanna sött alla.
poss


UNDERBART!



Sitter i sängen med Elliviiiris och kollar igenom massa bilder sen i sommras. Hon är den bästa som finns, bara så ni är medvetna om de! Idag var skolan helt okej, haha hände massa galna saker. Blev mulad, matad av Anton, blev iväg buren osv, haha wtf lixom.
Snart kommer antagligen Sofie och då ska vi se på film, äta godis och skratta massor!
Vi övade också på nationellaprov i matte idag och det gick bra, inte jätte bra men ändå bra.

Som sagt är vi lediga idag och imorgon och sen är det ju helg så detta känns underbart. Inviger de lediga dagarna med dem finaste vännerna i världen!

Hoppas ni har/får en awesome helg, PUSS PÅ ER ALLA!!


Snön gör det inte bättre precis!


-bild från när jag och allee var ute.

Kom hem från Sofie för ett tag sen. Vi pluggade so, gick verkligen jättebra.. hahahha!!
Skolan var helt okej, de sista två lektionerna hade vi slöjd så det var chiiilllll. Imorgon har vi dock två timmar SO, usch. Aja, vi går bara onsdag också sen är vi lediga!! På torsdag fyller mitt fina hjärta Aria år, och ska därför in och fira henne i Luuund. 
Nu ska jag plugga vidare, suck!

PS. ni är finast, pusss
  

Helgen --> är slut!




Jahap, då är det söndag idag och alltså måndag imorgon.
Men jag är ledig torsdag och fredag så det blir en chill vecka!

Helgen har varit totalt awesome, hihoooo.
På fredagen var vi på Jb, på lördagen tog vi bussen in till lund och shoppa, fika, hyrde film och köpte mega mycket godis på hemmakväll! På kvällen sov Elvira och Sofie över hos mig till idag. Super mysigt! Tack för ni gjort denna helgen något att minnas, puss på er.
Var även i stallet och red, men tyvärr fick hon snöstyltor så fick rida tbx till stallet.. men hon är ändå mitt guld!
loveu.  

Hoppas ni har haft en jättebra helg !!


TjoHEJ!

Då var det fredag idag, IHIHI! Snart drar Jag och några till, till Sofie och gör oss iordning. TAGGA BRUDAR!
Just nu, lyssnar jag på den heliga bieberguden, JUSTIN BIEBER SJÄLV!
Undra vad jag ska ha på mig ikv, hum.. Men det lär nu få se imorgon! Idag har det varit en sjukt chill dag och jag har bokstavligtalat skrattat mig igenom hela! Först trilla jag över Sofie så vi landa liggandes på en stol i caféterian och plötsligt blev det helt tyst och alla stirra på oss... HAHAH! På vägen hem från skolan garva vi som f.a.n. Hahah ibland pallar inte jag mitt liv, fast jo!
HA EN FUCKING ASBRA FREDAG FOLK OCH LEV LIVET VAFAN!!

Ps. På måndag ska vi i NIAN nog beställa de heliga tjocktröjorna, fett med nice.
Ps x2: Jag älskar min klass!


Fina ringar!

Gick upp för ca en timme sedan och ska snart bege mig bort till skolan. Eftersom det är torsdag känns det inte lika jobbigt att behöva gå till skolan eftersom det är FREDAG imorgon!
Hoppas ni får en härlig dag
(I SKOLAN?!?) haha.
Ps. Försökte lägga ut det imorse men det gick inte så lägger ut det nu.

Nu är jag hemma igen och ska snart ner till affären sen ska jag träffa alle och så ska vi se film och ta en fika!
Kommer bilder.

Ser ni så snygga ringar?! det ska Alice lätt försöka införskaffa på lördag, speciellt dem understa!

Puss


Livet leker!

Snart blir det Lund med lite töser för att kolla in Polhems sista öppethus. Nu är jag nästan säker på att det bli Polhem men jag vill ändå kolla en gång till! Jag ville först gå Stylist på Drottning Blanka men eftersom den starta förra året är där inte så många klasser. Och hela roliga grejen med att börja på gymnasium är ju att där ska va mycket folk, right?
Aja, nu ska jag göra mig iordning sen vidare till Lund.
Pusss


Du får mig att bli totalt knäpp.

Ibland kommer gamla känslor tillbaka och ibland känns allt totalt hopplöst. Jag vet, det är försent nu men du var och kommer alltid att vara min #1.

End of story!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer men är ganska sugen på att chilla hemma, det va ett tag sen!
Eller man kanske ska sticka ut till stallet, eller drar jag in till mormor i lägenheten. Men vad jag kommer göra får ni reda på imorgon! puss


Pluggpluggplugg... fast ne.

Skulle egentligen pluggat Kemi med töserna MEN det sluta långt ifrån de. Sluta med härliga skratt och roligt spel! Imorgon är det BARA TISDAG, suck..! Men iaf till helgen händer massor. På fredagen drar vi iväg till J, på lördagen bio och shopping med flickor och på söndag spendera tiden med min underbara familj och förhoppningsvis är vi i lägenheten i TurningTorso.
Hade inte tid att blogga denna helgen som var för jag fyllde år som sagt men nu är det ett helt år kvar tills nästa gång så jag lär hinna blogga en del!

Nu jag jag dra ögonen från bloggen och fb och ist plugga lite innan sängen, puss fina läsare!


I want summer.





men snart är det sommar igen, det är bara väntan som är så lång och tråkig...

Grattis finaste!

Är vi tsm så klarar vi allt. Vi har gått igenom väldigt mycket och vi har klarat allt! Alla våra minnen är så jäkla fantastiska och ingen kan slå dem. Tack för du finns i mitt liv och gör de värt att leva!
Jag älskar dig.

Min kämpe, mitt allt.





puss på dig.


jag lever i en dröm.


-tröja, fotoavmig.

Fick reda på för några dagar sedan att vi ska utomlands i sommar, YES! Blev överlycklig och kan bara inte sluta leee. Sist var vi på Kreta med familjen och innan de Italien med Hugo, Nils och alla andra i släkten, jag saknar det grymt mycket.
Ni kanske vill veta vart vi tänker oss att åka?.. Antingen ska vi till Kroatien, Grekland eller något i den stilen, något varmt iaf!
Fast har dock ett problem, jag avskyr att flyga. Jag verkligen hatar det. Sist fick jag svårt att andas och blablabla haha. Men denna gången SKA jag klara det, UTAN att hålla på.. fast det kommer bli svårt.

Kommer ta hur mycket bilder som helst så ni kommer få se en stor del av det jag kommer va med om. 


 Idag har jag varit i skolan som vanligt det var väll ok sen drog jag redan vid kvart i 2 för jag skulle ut till hästen för huvslagaren kom. Sen åkte jag hem och åt tacos med världens finaste pappa och syster, mums!

Imorgon är det FREDAG, mamma kommer hem och jag ska även in en sväng till Lund som jag nämnt innan!

POSS


ALICE.

Då har man börjat skolan, suck. Helt okej ändå, vi har inte haft det jätte jobbigt nu de första dagarna men det kommer väll...
Imorgon händer inte jätte mycket mer än att jag ska rida och sen på fre ska jag in till Lund med Aria och träffa nån killar.
Har inte bloggat på några dagar som ni nog märkt och dirket fick jag flera personer som sa till mig att blogga mer, så fick ta mig den tiden! Har även fått fler läsare, tacktacktaaack. Men nu ska jag ta det lungt, snart duchsa sen krypa till sängs.

puss

skor slets, hjärtan som slog & nu står vi där vi står.

fotoavmig.

Rusade förbi mig snabbt på perrongen.
Blev hjälplöst förälskat, obeskrivligt tagen som om jag låg ner på marken och blev slagen, betraktade ditt hår när det fångades av vinden som att svimma på en bergstopp utav svindeln.
Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden.

-Petter 

6ton'

Nästa vecka på söndag fyller jag 16, hihihihi!
Måste börja komma på vad jag önskar mig... lägger ut med bilder o.s.v hur min önskelista ser ut!

pöss.

Hur har min dag sett ut? SÅHÄR!


-utan dig, är jag.. ingenting.

Dem som aldrig haft häst kommer nog aldrig förstå vilken lycka det innebär. Att alltid ha någon att lita på, att alltid ha någon att vara tsm med vilken tid på dygnet det än är det är ren lycka!

Jag (L) dig mitt hjärta, jag älskar dig tills tiden skillllljer oss åt.



Vaknade och gick upp och åt fruktost sen drog jag på mig stallkläderna och åkte till min polle. Red henne på nytt bett och det gick super! Imorgon kommer först Erika och rider henne sen sticker vi till Landäng (hästaffär) gytt!

När jag kom hem kollade jag på filmer och det gör jag fortfarande, har bara kollat på tjejfilmer, JA TYCK NI ATT JAG ÄR MESIG men jag älskar de :')

Har inte lagt upp så mycket idag men har bara tagit det lungt och finns inte så mycket att skriva om då men jag skriver mer imorgon.
puss !

I really need you, I need you now.

Sitter och kollar film, har sett Water For Elephants och nu kollar jag på Red Riding Hood! Båda är så grymt bra, tycker ni ska se dem. Igår var vi hos Pernilla på tjejkväll, myyys. Idag har jag inte gjort så mycket bara varit i stallet och kollat film men imorgon ska jag ut och rida, YES! puss


SKOR

Sådär lagom sena skor som jag EGENTLIGEN skulle haft på nyår, suck. TACK Nelly för jag fick dem över huvudtaget, eller nått. Aja, nog gnällt om de blev iaf jätte nöjd med dem och har planer på att ha dem på skolavslutningen ist. Vi får seeee! Poss


Någon har fått paket!!

Titta vad Alice fick med posten idag, nyfikna?... Ni får reda på vad det är senare så håll er uppdaterade på bloggen! Puss och kyss


Nyårslöften!


-sommar, gör mig lycklig.

1. Börja åka in till gymmet igen, gjorde de varje vecka innan men sedan jag fick Adina har det inte blivit av men nu ska det bli ändring på de! Beach 2012, HERE I COME!
2. Jobba hårt med Adina, inom allt och bygga upp rätt muskler på henne.
3. Inte pressa mig så hårt i skolan utan ta det lite lungt och njuta av sista terminen i nian!

4. hum... SKAFFA POJKVÄN? tjaa!



Tänkte också sätta ihop en "sammanfattning" med bilder av 2011, så ni kan få se allt underbart jag varit med om och alla minnen vi skapat!


KRAM.


10 saker om mig & 10 saker jag vill göra innan jag dör.



10 saker om mig:


1. Jag älskar mat, så jävla underbart!
2. Jag har börjat få bättre självförtroende, ni vet om vad (iaf dem som följt bloggen ett tag).
3. Min häst går före allt, hon är världsklass!


4. Jag längtar som f*n tills jag börjar gymnasiet, är trött på "Stork" men kommer såklart sakna alla fina vänner!
5. Jag kan bara åka sjukhushissar för dem tar jag som "säkra hissar", eftersom ifall det är ett akutläge kan dem inte bara stanna! Jag vet.. sjukt haha.
6. Jag är så jävla desperat efter pojkvän att jag sitter och kollar på par på youtube, suck.

7. Musik är nästan allt för mig. Det gör mig glad när jag är ledsen och det gör livet mycket underbarare!
8. Även om det kanske inte märks såhär över nätet så är jag jätte blyg, haha.
9. Att vara utomland och skapa nya minnen, är så jävla fantastiskt!
10. Perfekt = mörkhyad ELLER va cowboy, damn it's hot. End of story!
 VS


10 saker jag vill göra innan jag dör:

1. Jag vill ha haft ett förhållande med en mörkhyad kille (AAH, SÅ SEXIGT).
2. Jag vill ha varit utomland med en kompis/kompisar!
3. Jag vill ha åkt till Mamma Mia ön, hihooo.
4. Jag vill ha varit i Miami, Hollywood & Brasilien!
5. Jag saknar Grekland och Italien så dit vill jag också igen, hehe!
6. När jag blir stor vill jag bo på en stor gård (ranch) I USA, men en sexig cowboy till man och ha massor med hästapollar!
7. Jag vill leva ett sunt liv & leva länge!
8. Jag vill ha sett Skrillex, Justin Bieber och Hunter Hayes live, alla tre är musikgenin, speciellt Hunter, freaking amazing!
9. Jag vill ha träffat en viss person, snart.
10. JAG VILL ALDRIG MISTA MIN FAMILJ, ni skulle bara veta hur underbara dem är, allihopa!

trygg i pappas famn, lika nu som då.

 
-love.

pusss


HEJ ALLA FINA!

Har inte hunnit uppdatera något alls, har haft fullt upp! Men tänkte slänga ut både "10 sakner om mig" och "10 saker jag vill göra innan jag dör".
Imorgon kommer Sofie och ska sova här, myyys! Idag har jag mest slappat, ligger just nu nerbäddad i sofan, planerar på att sova här! Amanda kom precis hem och ställde sig och började göra pannkakor, MUMS!

lägger som sagt ut listorna sen, POSS

ps. fyller ju år den 15:de så måste komma på vad jag ska önska mig.. hummmmmmm !


tröööööööööööött.


-summer feeelings.

Det var ju som sagt nyår igår/idag och vi hade grymt kul, gick hem med Sofie kl fem/halv sex imorse.. hah.
Vi gick och la oss direkt när vi kommit hem sen vaknade jag inte föräns halv 3 idag, och är fortfarande helt slut!
Menmen, har varit hos Adina och nu sitter jag i soffan och tjockar mig, SCOOORE!


Hoppas ni hade en awesome Nyårsafton för det hade vi, kommer ALDRIG glömmmaa det, verkligen.

pussss


RSS 2.0